04 Haziran 2021 Cuma 19:45
Kuzeyin Oğlu Şevval Sam kimdir, nereli? Şevval Sam kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Şevval Sam gerçek adı nedir?
Takip Et:

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kendisi Türk oyuncu ve müzisyen Leman Sam’ın kızıdır.

Şevval Sam, ilk okulunu ve orta okulunu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda okumuştur. Lise eğitimini ise İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesinde Restorasyon bölümünde almıştır. Üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde tamamlamıştır.

1993 senesinde Beşiktaş’ın eski futbolcusu olan efsanevi topçu Mete Tekin ile evlenmiş lakin 1999 senesinde ayrılmıştır. Bu evliliğinden ise Tarık Emir adında bir oğlu vardır.

Şevval Sam, farklı projelerde yer alırken aynı zamanda güzel sesi ile farklı şarkılarda seslendirmiştir.

Diskografi

Sek (2006)

Istanbul's Secrets (2007)

Karadeniz (2008)

Has Arabesk (2010)

II Tek (2012)

Tango (2012)

Toprak Kokusu (2015)

Nanninom (2016)

Filmografi

Kara Kutu (TV dizisi) 2015

Martılar ve İstanbul (2002)

Yaşamın Kıyısında (2006)

Siyah Beyaz (2010)


Son Güncelleme: 04.06.2021 19:45
Takip Et:
Anahtar Kelimeler:
şevvalsamKimdirOyuncu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Popüler Haberler