Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SADAT açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SADAT açıklaması geldi!

Geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu'nun ani bir hareketle SADAT'ın önüne gitmesi ile başlayan olaylar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SADAT açıklaması geldi!

Geçtiğimiz hafta Kemal Kılıçdaroğlu'nun ani bir hareketle SADAT'ın önüne gitmesi ile başlayan olaylar devam ediyor. Uluslararası askeri eğitim yeri olarak bilinen SADAT ile ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'de başkenti İstanbul ve dili Arapça olan bir devlet kurma planları olduğu iddia edilen SADAT ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bugün resmi açıklamalar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalar ile birlikte "SADAT'la bir ilişkim yoktur." açıklaması yaparken siyasette kriz büyümeye devam ediyor. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise SADAT devam edip etmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle son yıllarda artan sığınmacı probleminin bu sene patlak vermesi ile birlikte Arap hükümeti kurulacağı iddiaları Türk halkının endişesini arttırıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SADAT AÇIKLAMASI!

Erdoğan bu tartışmayla Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarının tehdit edilmeye çalışıldığını, ayrıca Kılıçdaroğlu'nun bu yaptığının masum bir gündem olmadığının altını çizdi. Erdoğan açıklamasında "2018 yılında bir partinin genel başkanı hanımefendi çeşitli yerlerde silahlı kamplar kurulduğu iddiasını dile getirmişti. Cumhuriyet Başsavcılığı bunun yalan olduğunu ortaya koymuştu. CHP'nin başındaki zat, SADAT'ın önüne gidip benzer zırvaları ifade etmiştir. Masum bir gündem oluşturma çabası değil. SADAT'ın yöneticileriyle yakından uzaktan alakam olmadığı halde, bunun adeta darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar terbiyesizleşiyor. Biz bunu, Türkiye'nin bölgesindeki çatışmalarda üstlendiği arabulucu rolüne ve kapsamlı operasyonlarına bir cevap olduğunu iyi biliyoruz. Bunun suflesinin nereden geldiğini, niçin şimdi yapıldığını iyi biliyoruz. Başaramayacaksınız. Hiçbir alakam olmadığı halde, bizim kullandığımız bir darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor. Bay Kemal ne dersen de, sen sabahtan akşama yalanla yatıyor, yalanla kalkıyorsun. Hiçbir zaman senin dürüstlüğüne şahit olmadık. Bu yalanların tutmayacak" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINA YANIT GECİKMEDİ!

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan 'SADAT ile alakam yok' demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT'ın kurucusu. Silah tüccarı. Başkenti İstanbul, dili Arapça olan yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu başdanışmanından dinlediklerini bize de anlat, aydınlanalım" notunu düştü.

kilicdaroglu-sadat-tweet.jpeg