Adana'da şüpheli ölümler! 1'i çocuk 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi
Adana'da DSİ'ye bağlı sulama kanalında ve bir evin üçüncü katında olmak üzere 1'i çocuk 2 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı
Adana Devlet Su İşleri’ne bağlı sulama kanalında 15 – 16 yaşlarında bir erkek cesedinin tespit edildiği ortaya çıktı. Aynı zamanda Seyhan ilçesinde göğsünden vurulan vatandaşın öldüğü belirlendi.
Adana’nın Yüreğir ilçesinde sulama kanalında ceset olduğunu belirleyen güvenlik görevlileri söz konusu hadiseyi polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerindeki kişiler 15- 16 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin çıkarılması için çalışmalar tamamlandı.
Yerde bulundular
Ekipler 3. katta eve girince yerde yatan bir erkek cesedini tespit etti. Olay yerindeki sağlık ekipleri ise kimliği belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğinin belirlendiğini paylaştı.