İBB'den anında kolay kredi! Sıfır faiz, masrafsız İstanbulkart kredi nasıl çekilir?

İBB'den anında kolay kredi! Sıfır faiz, masrafsız İstanbulkart kredi nasıl çekilir?

Televizyon haberlerinde ortaya çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İstanbulkart sahiplerine kolay kredi haberi en çok aratılanlara girdi. Peki İBB'den İstanbulkart'a anında kolay kredi! İstanbulkart kredi nasıl çekilir?

Televizyon haberlerinde ortaya çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İstanbulkart sahiplerine kolay kredi haberi en çok aratılanlara girdi. Gündeme düşen haberler sonrasında vatandaşlar krediyi nasıl alabileceklerine dair haberleri araştırmaya başlarken detaylar ise gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Gündeme düşen haberlere göre artık İBB tarafından İstanbulkart sahiplerine kredi avantajı sağlanacak. Sıfır faizli ve masrafsız kredi kullanmak isteyen vatandaşların ihtiyacına anında giden İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu avantajlı teklif ile birlikte milyonlarca vatandaşın başvuru yapmasını bekliyor.

İSTANBULKART SIFIR FAİZLİ MASRAFSIZ KREDİ FIRSATI

İstanbulkart mobil kullanıcıları uygulamanın sunduğu dijital kart ile birlikte 2 bin 500 TL'ye kadar 5 ay vadeli bir şekilde faizsiz ve 5 bin TL'ye kadar ise 24 aya varan vadesi ile düşük faizli ihtiyaç kredisi çekebilecek.

Ana habere gelişmelerin düşmesi ile birlikte vatandaşlar detayları araştırırken haberin devamında ise Gürses Gazetesi editörleri erişti. Fibabanka ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliğinde yetkili ilk elektronik para toplama kuruluşu olan BELBİM tarafından İstanbulkart'ta kart sahiplerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına "Dijital İhtiyaç Kredisi" projesi hayata geçiyor.

Fibabanka tarafından BELBİM ile İstanbulkartlılara özel yeni anlaşmada şu ifadelere yer verdi.

"Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dijitalleştirerek benzersiz bir bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda 16 milyon aktif İstanbulkart kullanıcısı bulunan BELBİM ile önemli bir iş birliğine imza attık. BELBİM AŞ'nin bu yenilikçi projesinin çözüm ortağı olmaktan ve İstanbullu vatandaşların yaşantısına, aile ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz."

TÜM İSTANBULKART KULLANICILARI FAYDALANABİLECEK

Gündeme düşen gelişmeler ile birlikte İstanbulkart mobil kullanıcıları uygulama tarafından sunulan avantajlı paketlere sahip olabilecek. Gelen detaylar dijital kartlar için 5 aya varan faizsiz 2 bin 500 TL'lik kredi çekebilecek iken 5 bin TL'de ise bu vade oranının 24 ay olduğu açıklandı.

Tüketiciler, İstanbulkart ile ödeme yapılabilen noktalarda ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 5 bin TL İstanbulkart ihtiyaç kredisinde ise düşük faiz sağlanacak.

İstanbulkart Mobil'i kullanan İstanbullular, dijital kart ile kredi kartı veya nakit ödeme ile para yüklemeye alternatif olarak bu hizmetten yararlanabilecek.