Dizi setinde korona-virüs soku
Dilan Çiçek ve Deniz Burak'ın baş rollerini paylaştığı 'Yarım Kalan Aşklar Dairesi' dizi setinin makyözünün korona-vürüs testi pozitif çıktı.
Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinde bu aralar korona-vürüs, soku yaşanıyor.Başrollerini Dilan Ççek ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi daha önce yapılan açıklamalarda tüm önlemlerin alındığı söylenmişti.
Dizinin makyözünün korona-virüse yakalandığı ortaya çıktı.Hemen tedavi altına alınan makyözün asistanlarına yapılan testlerde asistanların test sonuçları negatif çıktı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.