Instagram Ağlama Efekti Adı Nedir? Instagram Ağlama Efekti Nasıl Yapılır?

Instagram Ağlama Efekti Adı Nedir? Instagram Ağlama Efekti Nasıl Yapılır?

Instagram'a yeni gelen güncellemeler ile birlikte her geçen gün yeni filtreler merak ediliyor. Instagram Ağlama Efekti Adı Nedir? Instagram Ağlama Efekti Nasıl Yapılır?

Instagram'a yeni gelen güncellemeler ile birlikte her geçen gün yeni filtreler merak ediliyor. Instagram'da geçtiğimiz yıl başlatılan efekt özellikleri ile birlikte kullanıcılar kendi efektlerini hazırlayarak herkesin kullanmasını sağlayabiliyor. Geçtiğimiz günlerde ise oldukça popüler olan filtreler arasında yer alan ağlama efektinin ise adı ve nasıl kullanılacağına dair araştırmalar yapılıyor.

Instagram ağlama efektinin adını merak eden vatandaşlar ise araştırmaları sonucunda nasıl yapılacağına dair de bilgileri merak ediyor. İşte detaylar ve daha fazlası ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Son günlerin popüler efektleri arasında yer alan Instagram ağlama efekti vatandaşlar tarafından oldukça aratılıyor. Instagram Reels ve Keşfet'te görülen ağlama efektini bulamayan vatandaşlar ise efektin nasıl kullanacağına dair bilgilere ihtiyaç duyuyor.

INSTAGRAM AĞLAMA EFEKTİ ADI

Instagram'da her hafta popüler olan efektler yer alıyor. Bu efektleri olan kullanıcılar ise uygun müzik seçimleri ile birlikte Reels'de ciddi izlenmelere ulaşabiliyor. Instagram'ı aktif kullanan kullanıcılar ise ağlama efektini bulmakta zorlanırken soluğu Google'da alıyor. Google'da "instagram ağlama efekti adı, instagram hüzünlü yüz efekti" araştırmaları yapıyor.

Instagram ağlama efektini yapmak için öncelikle Instagram'ı açmanız gerekmektedir. Instagram hikayesi oluşturmak için kamera kısmını açınız. Sonrasında ekranın sağ üst köşesinde yer alan "+" simgesine dokunun. Açılan menüden ise "Hikaye" seçiniz.

Sonrasında ekranın altında yer alan beyaz parıltılara dokunmanız gerekiyor. Bu parıltılar genel olarak kaydetme butonunun üstünde yer almaktadır. Efektler penceresi ekranınızda açılacak. Sol üstteki minik büyüteci seçin ve açılan arama çubuğuna 'ağlıyor' yazın.

Bu işlemleri tamamlamanızın ardından ağlama efektini bulabilirsiniz.