Survivor, Koltuğunu MasterChef'e Devrediyor! MasterChef Saat Kaçta?

Survivor, Koltuğunu MasterChef'e Devrediyor! MasterChef Saat Kaçta?

Dün final bölümü ile ekranlara gelen Survivor All Star 2022’den sonra Tv8 ekranlarından yeni bir müjde geldi. Acun Medya, MasterChef Türkiye için geri sayımın başladığını duyurdu. İşte MasterChef’e ilişkin haberin detayları…

Acun Ilıcalı tarafından satın alınan ve o günden bu yana milyonlarca kişi tarafından takip edilen Tv8 kanalı, yeni bir anons yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Survivor yarışması ile ekranlara gelen TV kanalı, yarışmanın final yapmasının hemen ardından diğer bir fenomen programı MasterChef Türkiye’yi izleyicine kavuşturacağını ilan etti.

Survivor All Star 2022 Final Yaptı!

Ocak ayının sonunda başlayan ve bu yıl ile birlikte 17’inci yayın yılını tamamlayan Survivor yarışması, dün akşam final bölümü ile ekranlara geldi. Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan final heyecanı, canlı yayında izleyici ile buluşturuldu.

Zorlu bir 6 ayı geride bırakan yarışmacılar, uğruna sakatlıklar geçirdikleri Survivor şampiyonluk kupasını alabilmek için ecel terleri döktü. Sonuç olarak Acun Ilıcalı, bu sene Survivor’ı bir kadın şampiyonun kazandığını duyurarak, Nisa Bölükbaşı’na kupasını teslim etti.

Ara Vermeden Başlayacak!

2019/08/10/masterchef-2-sezond9a23.jpg

Özellikle yayınladığı yarışma programları ile yakından takip edilen Tv8 kanalı, Survivor 2022’nin final yapmasının ardından hızla harekete geçti. En az Survivor kadar takipçisi olan MasterChef Türkiye için ilk anons yapıldı.

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonu, Survivor’ın ardından ara vermeden ekranlara gelecek. Yarışmanın yayın tarihi 1 Temmuz saat 20:00 olarak duyuruldu.

İlk Fragmanı Yayınlandı!

Survivor 2022’nin final yapmasının ardından MasterChef Türkiye’nin tanıtım videoları yayınlanmaya başladı. Bir süredir yarışmanın jüri üyelerinin değişeceği yönünde çıkan söylentilere adeta cevap niteliğinde olan tanıtım videosunda, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın aynı koltuklarda oturdukları görüldü.

Her sezonunda konuk ettiği renkli yarışmacıları, dünyaca ünlü şeflerin bilgileri ve programın diğer ayrıntıları sayesinde milyonlarca kişiyi ekran başına kilitlemeyi başaran MasterChef Türkiye yarışmasının, sezona hızlı bir giriş yapacağı görüldü.