Disney Plus'a Yeni Türk Dizisi Geliyor! Meryem Uzerli Uzun Zaman Sonra Bir Projede Yer Alacak!

Disney Plus'a Yeni Türk Dizisi Geliyor! Meryem Uzerli Uzun Zaman Sonra Bir Projede Yer Alacak!

Türkiye pazarına giriş yapma hazırlığında olan Disney Plus, içeriklerini tek tek açıklamaya başladı. Bazı projelerin duyurusu yapılırken, yeni bir haber daha geldi. Meryem Uzerli’nin de dahil olacağı yeni projenin içeriğine ilişkin ipuçları verildi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizi projelerinin hem 140 dakikaya kadar ulaşması hem de bir sezon için çekilen bölüm sayısının fazla olması, oyuncuları dijital platform projelerine doğru yönlendirmeye başladı. Zorlu şartlar altında yağmur, çamur dinlemeden saatlerce çalışan oyuncuların, emeklerinin karşılığında reyting kurbanı olma olasılığı olan TV dizilerinden uzak kalmayı tercih ettikleri gözleniyor.

Hem oyuncuların hem de izleyicilerin beklentilerinin değişmesi, dijital platformların hızlı bir şekilde popülerliğe kavuşmalarını sağladı. Netflix, Blu TV, Gain TV, Exxen gibi dijital platformlarda farklı içerikler oluşturulmaya devam ederken, Türk izleyicisini heyecanlandıran Disney Plus’ta Türkiye pazarına dahil olmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda haziran ayı içerisinde ilk Türk dizisi ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Disney Plus Türkiye, projelere dair açıklamalar yapmaya başladı.

Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizi projeleri tek tek duyurulurken, bir yeni proje haberi daha geldi. Yapılan açıklamalara göre uzun süredir herhangi bir dizi projesinde yer almayan Meryem Uzerli’nin, sağlam bir oyuncu kadrosu ile dizi çekimlerine başlayacağı bilgisi kaydedildi.

Disney Plus’tan Meryem Uzerli’ye Davet!

Muhteşem Yüzyıl isimli dizide hayat verdiği “Hürrem Sultan” karakteri ile zihinlere kazınan Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu yaşadığını açıklayarak uzun bir süre boyunca ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişti. Film festivallerine giden ve ara ara birtakım projelerde yer alan Uzerli, hayranlarını kendisine hasret bıraktı. Bir projeye dahil olup olmayacağı merak edilen Uzerli’nin Disney Plus ile anlaştığı duyuruldu.

Kadro Şekillenmeye Başladı!

sir-gibi-saklanan-dunyayla-benim-aramda-dizisinin-ilk-goruntuleri-yayinlandi-disney-plus-turk-oyuncular-ile-turnayi-gozunden-vuracak.jpg

Disney Plus’ın Ru isimli dizisi için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Meryem Uzerli’nin yanı sıra Şevval Sam, Zafer Alagöz ve Emre Karayel’le de anlaşan platform, erkek başrol için henüz el sıkışmadı.

Konuya İlişkin İpucu Verildi!

Yapılan açıklamalara göre Meryem Uzerli’nin evli olduğu Emre Karayel’den ayrılacağı ve tutkulu bir aşk yaşayacağı ana karakter ile tanışacağı öğrenildi. Dizinin diğer ayrıntıları ise gizemini koruyor.