Camdaki Kız'da vedasıyla üzmüştü! Devrim Yakut ayrılığın nedenini açıkladı: Meğer o dizide...

Camdaki Kız'da vedasıyla üzmüştü! Devrim Yakut ayrılığın nedenini açıkladı: Meğer o dizide...

Devrim Yakut, Kanal D'nin popüler dizisi Camdaki Kız'daki rolü Gülcihan'ın ölmesiyle diziden ayrıldı. Yakut, karakterinin ölümüyle ilgili olarak neden ayrıldığına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte ayrılık nedeni...

Kanal D'nin popüler dizisi Camdaki Kız, heyecanlı final yolculuğunda adeta reytinglerin zirvesine tırmanıyor. Son bölümde Gülcihan karakterinin ölümü ise tüm dizi severlerin konuştuğu konu haline geldi. Oyuncu Devrim Yakut'un canlandırdığı karakterin neden öldüğüne dair herhangi bir açıklama yapılmaması ise iddiaları beraberinde getirdi. Behzat Ç.'nin kadrosuna girdiği için diziden ayrılmak istediği iddiaları ortada dolaşırken, Devrim Yakut sonunda sessizliğini bozarak bu iddialara açıklık getirdi.

DEVRİM YAKUT O İDDİAYA YANIT VERDİ

devrim yakut

Devrim Yakut, Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'dan neden ayrıldığına dair açıklama yaptı. Yakut, Behzat Ç. kadrosuna dahil olduğu için Camdaki Kız'dan ayrılmadığını ve karakterin ömrünün dolması sebebiyle diziden ayrıldığını belirtti. Aynı anda iki ulusal kanalda dizide oynayamayacaklarına dikkat çeken Yakut, platformlarda çalışmanın esas işlerini aksatmadığı koşuluyla mümkün olduğunu ifade etti.


Kaynak:Gürses Gazetesi