Bu Akşam Gönül Dağı Var Mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Neden Yok?

Bu Akşam Gönül Dağı Var Mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Neden Yok?

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı bugün var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Bu hafta bayram nedeniyle ertelenen dizilerin ardından her hafta cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin de ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu oldu. Yayınlandığı günden itibaren ekranların sevilen dizisi olmayı başaran Gönül Dağı'nın yayınlanacak olan her yeri bölümü izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Geçen hafta yayınlanan bölümün ardından bu hafta neler yaşanılacağı merak edilirken, bu hafta yayınlanan tüm dizilere ara verildi. Peki Gönül Dağı dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Bugün Gönül Dağı var mı? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Gönül Dağı izleyicilerinin uzun süredir beklediği pek çok olayın geçen hafta yaşanmasının üzerine, dizinin yeni bölümü adeta iple çekildi. Merak ettirici bir bölüm sonunun olması ile de yayınlanacak olan yeni bölüm tanıtımında da yeni bölüm hakkında ipuçları verildi. Bunun üzerine araya Ramazan Bayramı'nın girmesinden dolayı, dizilere kısa bir ara verildi. Bu kısa aranın ardından dizide neler yaşanacağı ise merak konusu oldu. Peki Gönül Dağı dizisinin yayınlanan son bölümünde neler olmuştu?

Gönül Dağı Son Bölüm

Gönül Dağı dizisinin yayınlanan son bölümünde izleyicilerin oldukça uzun süredir beklediği Ramazan ve Asuman'ın nişanı olur. Herkesin bayram heyecanı ve hazırlığına bir de nişan hazırlığı eklenir. Oldukça heyecanlı olan Ramazan'ın nişan hazırlıklı sırasında yaşadığı stresli ve gergin dakikalar ekranlara eğlenceli anların yansımasını sağlar. Diğer yandan Selami, tüm mirasını reddedince kendini ve eşi Keriman'ı bir anda kapının önünde bulur. Ne yapacaklarını bilmeyen ikili, Keriman'ın babasına gider. Oldukça kötü bir evde de olsa yaşamayı kabul eden çiftin acilen bir iş ve ev bulması gerekmektedir. Zahide ve Sefer'in günden güne alıştığı Emre'nin neler yaşayacağı da artık daha da merak konusu haline gelmiştir. Her ne kadar Emre'ye çok alışsalar da Emre'nin anne özlemini görmemek mümkün değildir. Gelecek bölümlerde Emre ile annesinin kavuşma sahnesinin yaşanıp yaşanmayacağı da merak konusu olmuştur.

Bu bölümün ardından gelecek bölümde neler yaşanacağı oldukça merak edilmiştir. Peki Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı 63. Bölüm Ne Zaman?

Gönül Dağı'nın merakla beklenen yeni bölümü 14 Mayıs Cumartesi yayınlanacak.