Aşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor! Herkesi ekran başına kilitleyecek: Tarih belli oldu

Aşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor! Herkesi ekran başına kilitleyecek: Tarih belli oldu

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı, büyük bir ilgi gören dizi " Aşk-ı Memnu" aradan 13 yıl geçmesine rağmen hala unutulmayan yapımlar arasında yerini koruyor. Aşk-ı Memnu, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte yayın tarihi...

Yasak Aşk anlamına gelen "Aşk-ı Memnu" dizisi ilk olarak 1974-1975 yıllarında televizyon ekranlarına gelmişti. O dönemde ünlü oyuncular Müjde Ar, Itır Esen ve Salih Güney gibi isimler kadroda yer alarak izleyicilerin ilgisini çekmişti.

Ancak 4 Eylül 2008 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan "Aşk-ı Memnu" Türk televizyon tarihinde büyük bir başarı elde etti. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, 4 Eylül 2008 - 24 Haziran 2010 tarihleri arasında izleyicilerle buluştu ve dönemin en popüler projelerinden biri haline geldi.

aşk-ı memnu

"Aşk-ı Memnu" final bölümüyle Türk dizi tarihindeki en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak adını tarihe yazdırdı. İki sezon boyunca devam eden dizi, toplamda 79 bölüm sürdü. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, 24 Haziran 2010'da yayınlanan final bölümünde acı bir şekilde öldü.

Bihter Ziyagil karakterinin ölüm yıl dönümü, hayranları tarafından 13. yıl dönümünde de unutulmadı. Twitter'da #bihterziyagil etiketiyle trend oldu ve binlerce paylaşım yapıldı.

Şimdi ise "Aşk-ı Memnu" tekrar bölümleriyle yaz aylarında ekranlara geri dönüyor. Yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizi, 3 Temmuz Pazartesi günü Kanal D'de başlayacak.

Kaynak:Gürses Gazetesi