Yılmaz Morgül'ün Hande Erçel hakkında söyledikleri olay oldu: “Onunla kesin evlenmek isterdim!”

Yılmaz Morgül'ün Hande Erçel hakkında söyledikleri olay oldu: “Onunla kesin evlenmek isterdim!”

Ünlü ses sanatçısı Yılmaz Morgül, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programında ünlü oyuncu Hande Erçel hakkında söyledikleri ile magazin gündemine bomba gibi oturdu. İşte ayrıntılar…

Uzun süredir ana akım medyada bir iş yapmıyor olmasına rağmen her gün magazin sayfalarını süslemeye devam eden güzel oyuncu Hande Erçel, son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Hem dijital platform Disney Plus ile yapmış olduğu iş birliği hem de yüzü olduğu mücevher markasının çekimlerin ile gündemde kalmaya devam eden Erçel, özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide birlikte rol aldığı Kerem Bursin ile yaklaşık olarak 1,5 yıl birliktelik yaşayan sonrasında ise Kaan Yıldırım ile anılmasına rağmen “arkadaşız” ifadesini kullanarak haberleri yalanlayan Erçel, geçtiğimiz günlerde de çapkınlığı ile bilinen Hakan Sabancı ile birlikte anıldı. Haberlere isyan eden ve magazin basınına yüklenen Erçel “beni hayal dünyanıza alet etmeyin” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 29’uncu yaş gününü kutlayan Erçel güzelliği ile yine kendine hayran bırakırken mekan çıkışında estetik ile ilgili sorulan sorulara “bu ne saçma bir soru?” çıkışında bulunarak oldukça sinirlendi. Hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde adından sıklık ile söz edilmesini sağlayan Erçel, geçtiğimiz günlerde ünlü ses sanatçısı Yılmaz Morgül tarafından da anıldı. Morgül, katılmış olduğu bir magazin programında Hande Erçel’e övgüler yağdırdı.

“ONUN İLE EVLENİRDİM!”

yilmaz-morgulun-hande-ercel-hakkinda-soyledikleri-olay-oldu-onunla-kesin-evlenmek-isterdim-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde Tv8 ekranlarında yayınlanan 2’inci Sayfa isimli magazin programına konuk olan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, samimi açıklamalarda bulundu. Sohbet esnasında Hande Erçel’i ne kadar beğendiğine değinen Morgül, şu ifadeleri kullandı: “1997 senesinde ilk şöhret olduğum zamanlarda Hande Erçel dünyada olsaydı onun ile kesin evlenmek isterdim.”

“EVET DESİN YA DA DEMESİN!”

Yılmaz Morgül Hande Erçel hakkında yaptığı konuşmaya şu sözler ile devam etti: “Bana ‘evet’ desin ya da demesin. Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum. Güzellik ve yetenek olarak onunla karşılaştırılanları hiçbir şekilde kabul etmiyorum.”