Yalı Çapkını'nın yıldızlarından yılın aşk bombası Afra ve Mert Ramazan dudak dudağa görüntülendi..

Yalı Çapkını'nın yıldızlarından yılın aşk bombası Afra ve Mert Ramazan dudak dudağa görüntülendi..

Yalı Çapkını adlı dizinin başrol oyuncuları olan ve Seyran ile Ferit karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bu sayede geniş bir hayran kitlesine sahip oldular. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in birlikte tatile çıktıkları ifşa olurken ünlü çiftin dudak dudağa fotoğraflarının olduğu iddiaları da magazin gündemine düştü. Şimdide iki genç oyuncunun ilk aşk fotoğrafı yayınlandı. Çiçeği burnunda aşıkların dudak duğada öpüştükleri fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Star TV'de izlenme rekorları kıran Yalıçapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in özel hayatlarında da aşk yaşadığına dair iddialar art arda gündeme geldi. Ünlü çift, arkadaş olduklarını öne sürerek bu iddiaları yalanladı ancak birlikte tatil yaptıkları ortaya çıktı.

Afra ve Mert Ramazan dudak dudağa görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde bu ünlü çift hakkında bir başka iddia da Göcek'in teknesinde dudak dudağa fotoğraf çekildiği iddiasıyla gündeme geldi. Bu fotoğraflar merakla bekleniyordu ancak şimdi ilk görseller yayınlandı. TV100'den Barış Ağıl'ın haberine göre, öpüşen bir çiftin aşkı da teknede kaydedildi. Ünlü çift birlikte okyanusta yüzdüklerinde öpüştükleri anda çekilen fotoğraflar sosyal medyayı salladı.

Afra ve Mert Ramazan dudak dudağa görüntülendi

Hızlı hareketlerle elden ele dolaşarak yayılan görüntülere, sosyal medya kullanıcıları "Çok güzel", "Neden sakladın", "Mert mi kandırıldı?", "Baştan belliydi" gibi yorumlar yaptılar..

Kaynak:Gürses Gazetesi