Ünlü şarkıcı Hadise sessizliğini bozdu! Bakanlığa seslendi! “Özel hayatıma tecavüz ediyorlar!”

Ünlü şarkıcı Hadise sessizliğini bozdu! Bakanlığa seslendi! “Özel hayatıma tecavüz ediyorlar!”

Son aylarda özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialara karşı bakanlıktan yardım istedi. İşte ayrıntılar…

Oyuncu Kaan Yıldırım ile olan uzun süreli ilişkisini jet hızı ile bitiren sonrasında da iş insanı Mehmet Dinçerler ile hızlı bir ilişkiye başlayan ünlü şarkıcı Hadise, nisan ayının sonunda Çırağan Saray’ında sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Evliliğinden önce Ebru Gündeş’in eski kocası Reza Zarrab ile anılan hatta Zarrab ile olan ilişkisine henüz Gündeş ile boşanma süreci tamamlanmadan başladığı iddia edilen Hadise, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline dönüştü.

4,5 aylık evliliğini eylül ayında bitiren ve o dönem içerisinde birçok sansasyonel haber ile gündemde kalan ünlü şarkıcı Hadise, tekrar Reza Zarrab ile anılmaya başlandı. İddiaların asıl sahibi olan Seren Serengil yorumculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Hadise’nin Zarrab ile el ele fotoğraflarının olduğunu ve elinde ikilinin yasak aşk yaşadıklarına dair mesajlaşmalarının bulunduğunu ileri süren Serengil, sonunda Hadise’yi çıldırtmayı başardı.

Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında hemen hemen her gün Hadise ve Reza Zarrab ilişkisini gündeme getiren Seren Serengil’e karşı bu zamana kadar hep susmayı tercih eden Hadise, dün akşam Instagram hesabı üzerinden yeni bir gönderi paylaştı. Hadise’nin gönderisine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı etiketlemesi, dikkatlerden kaçmadı.

BAKANLIĞA SESLENDİ!

unlu-sarkici-hadise-sessizligini-bozdu-bakanliga-seslendi-ozel-hayatima-tecavuz-ediyorlar-2.jpg

Instagram hesabı üzerinden beyaz bir sayfa paylaşan ve altına uzunca bir açıklama yazan Hadise, hakkında çıkan asılsız haberlere karşı bu zamana kadar hep sustuğunu ancak şimdi konuşma zamanının geldiğini belirtti. İsim vermese de Seren Serengil’i kastettiği anlaşılan Hadise, “özel hayatıma tecavüz ediyorlar” diyerek bakanlıktan yardım istedi. Bu tür magazin programlarının ekranda kalmaması gerektiğini belirten Hadise “Türk adaletine güveniyorum” ifadelerini kullandı.

SEREN SERENGİL’DEN JET HIZINDA YANIT!

Hadise’nin paylaşımından sonra Seren Serengil de yeni bir paylaşım yaptı. Hadise’nin haklı olmadığını belirten Serengil, bugün canlı yayında iddiaları kanıtlayacağını ileri sürdü.