Ünlü oyuncu Hande Erçel, 29'uncu doğum günü kutlamasında gazetecilere ters çıktı! “Bunlar ne saçma sorular?”

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 29'uncu doğum günü kutlamasında gazetecilere ters çıktı! “Bunlar ne saçma sorular?”

24 Kasım tarihinde 29’un yaş gününü kutlayan ünlü oyuncu Hande Erçel, doğum gününü kutladığı mekandan çıkarken gazeteciler ile karşılaştı. Erçel, kendisine sorulan o soruya çok kızdı. İşte ayrıntılar…

Seneler önce başrollerinde usta oyuncu Emre Kınay’ın da yer aldığı “Güneş’in Kızları” isimli dizide rol alarak oyunculuk sektörüne adım atan Hande Erçel, sonrasında rol aldığı diziler ve diğer projeler sayesinde popülerliğini günden güne arttırmayı başardı. Genç yaşına rağmen uzun süredir birçok farklı projede yer alan ve şimdiye kadar yer aldığı projelerin nerede ise tamamında başrol koltuğuna oturan güzel oyuncu, son dönemlerde yaptığı iş birlikleri ve özel hayatı ile gündemden düşmemeye devam ediyor.

Daha önce FOX TV kanalında yayınlanan “Sen Çal Kapımı” isimli dizide Kerem Bursin ile birlikte rol alan ve partneri Bursin ile kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Hande Erçel, yaklaşık bir buçuk yıl süren ilişkisini bitirerek hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Halen sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlarda eski aşkı Kerem Bursin ile bir araya gelmesi istenen Erçel, geçtiğimiz günlerde Bursin ile bir mekanda kahve içerken görüntülendi. Bu buluşma ikilinin barıştığı yönünde iddiaların ortaya atılmasına sebep olurken Erçel yaptığı bir açıklamada buluşma durumunun söz konusu olmadığını, Bursin ile arkadaş olarak görüşüp bir kahve içtiklerini belirtti.

Dijital platformlardan Disney Plus ile anlaşan ve platformun reklam filmlerinde rol alarak büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel, geçtiğimiz perşembe günü 29’uncu yaş gününü kutladı. Doğum günü yakın arkadaşları ile bir mekanda kutlayan Erçel, çıkıştı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erçel, kendisine yöneltilen bir soruya büyük bir tepki göstererek dikkatleri üzerine çekti.

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ!

unlu-oyuncu-hande-ercel-29uncu-dogum-gunu-kutlamasinda-gazetecilere-ters-cikti-bunlar-ne-sacma-2.jpg

29’uncu yaş gününü kutlayan Hande Erçel, mekan çıkışında görüntülendi. Keyifli halleri ve şık tarzı ile dikkat çeken güzel oyuncu, basın mensuplarını geri çevirmedi.

ÇOK KIZDI!

Basın mensuplarından birinin “estetikleriniz çok konuşuluyor” demesi üzerine sinirlenen Hande Erçel, “bu ne saçma sorular?” diyerek tepki gösterdi. “Öyle bir şey yok” demeyi de ihmal etmeyen Erçel, estetik iddialarını yalanladı.