Şeyma Subaşı "Gıybet Masası'na" oturdu, Instagram yorumlarını kapattı! Şeyma Subaşı'nın tatil sefası bitmek bilmiyor

Şeyma Subaşı "Gıybet Masası'na" oturdu, Instagram yorumlarını kapattı! Şeyma Subaşı'nın tatil sefası bitmek bilmiyor

Ünlü güzel Şeyma Subaşı'nın tatil sefası bitmek bilmiyor. Subaşı Fethiye tatilinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Şeyma subaşı paylaşıma yorum yapmayı kısıtladı. Detaylar haberin devamında...

Yurtiçi ve yurt dışı tatilleri bitmek bilmeyen ünlü güzel Şeyma Subaşı, son olarak bugün yeni bir tatil paylaşımı yaptı. Subaşı'nın paylaşımına kısa sürede beğeniler yağmaya başladı. Ünlü güzel paylaşıma gelen yorumları kısıtladı. Yorumların kısıtlanması dikkat çekerken kısıtlama işlemi yapılmadan önce gelen yorumlar takipçilerin dikkatini çekti.

whatsapp-image-2022-06-12-at-14-11-08.jpeg

Geçtiğimiz hafta You Do You isimli markasını hayata geçiren Subaşı tatillere doyamadı. Yurtiçi ve yurt dışı olmak üzere pek çok yerde tatiller yapan Şeyma Subaşı'nın yeni adresi Fethiye oldu. Subaşı'nın Fethiye tatilinden pozları dikkatleri çekerken "Gıybet Masası'na" oturması ise takipçilerini güldürdü. Yeğeni ve kızı ile tatile çıkan Şeyma subaşı ilk olarak tekne turundan bir Instagram hikayesi paylaştı. Bu paylaşımın ardından Kendi fotoğraflarını art arda (kaydırmalı) paylaşan ünlü güzelin fotoğraflarına kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni geldi. Şeyma Subaşı'nın paylaşımından en çok dikkat çekenlerden biri de yorumlardaki kısıtlamalar oldu. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşımlar ve daha fazlası vatandaşlar tarafından sıkça aratıldı. Detaylar, satır başları ve Şeyma Subaşı'nın Fethiye tatilinden görüntüler haberin devamında Gürses Gazetesi'nde...

whatsapp-image-2022-06-12-at-14-11-08-1.jpeg

Şeyma Subaşı'nın Fethiye Tatili

Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bu yıl tatil paylaşımları ile takipçilerine her gün yeni bir noktadan fotoğraf video içerik sunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımları dikkat çekiyor. Özellikle cüretkar pozları ve kıyafetleri ile dikkat çeken Subaşı'nın bugünkü adresi ise Fethiye oldu. Ünlü güzel Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden olan kızı Melisa Ilıcalı ve ablasının kızı yani yeğeni olduğu düşünülen bir kız çocuğu ile tatile çıktı ve paylaşımlarını bir bir sıraladı. Ünlü güzele kısa sürede gelen beğeniler dikkat çekerken yorumların kısıtlanmış olması da kullanıcıların ve Şeyma Subaşı'nın takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

whatsapp-image-2022-06-12-at-14-11-08-2.jpeg

@seymasubasi kullanıcı adı ile Instagram'da bulunan Şeyma Subaşı'nın paylaşımları çok kişinin ilgisini çekti. Özellikle bir sahil mekanına ait olan "Gıybet Table" isimli masanın fotoğrafını hikaye olarak paylaşan Şeyma Subaşı'na yorumlar art arda sıralanamadı. Yorum yapmanın kısıtlandığı fotoğraflara az sayıda kişi yorumlar yapabildi.