Şarkıcı Songül Karlı'nın son hali görenleri dehşete düşürdü! Estetikte Ajda Pekkan'ı solladı

Şarkıcı Songül Karlı'nın son hali görenleri dehşete düşürdü! Estetikte Ajda Pekkan'ı solladı

Son dönemde estetik işlemlerle görünümünde sık sık değişiklik yaptıran ünlü şarkıcı Songül Karlı, sosyal medya hesaplarından yine dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Son fotoğrafında üzerine giydiği kısa tulumla objektiflere poz veren Karlı, takipçilerinin ilgisini çekti. Ancak, bu kez takipçileri tarafından ilginç bir benzetme yapıldı. Çoğu kişi, Songül Karlı'nın son halini ünlü şarkıcı Hadise'ye benzettiğini ifade etti. İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, estetik operasyonlardan vazgeçmiyor. Yüzünü "Fransız Askısı" yöntemiyle gerdiren Karlı, estetiklerini ve değişen görünümünü sosyal medya üzerinden sık sık paylaşıyor. Bu paylaşımlar, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

HADİSE'YE BENZETİLDİ

songül karlı

Son paylaştığı kısa kot tulumla poz verdiği fotoğrafı da büyük ilgi gördü. Songül Karlı, estetik operasyonlarının yanı sıra dolgu ve botoks gibi uygulamaları da sık sık tercih ediyor. Ancak bu estetik değişiklikler nedeniyle bazı takipçileri tarafından eleştirilse de, ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetenler de oldukça fazla.