Safiye Soyman MS hastası oğlundan haber var! 'Oğlum cennet...' Sosyal medyanın gündemine oturdu

Safiye Soyman MS hastası oğlundan haber var! 'Oğlum cennet...' Sosyal medyanın gündemine oturdu

Ünlü isim Safiye Soyman oğlunun son durumu hakkında paylaşımlarda bulundu. MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun ile paylaşım yaptı. 24 senedir MS hastalığıyla mücadele eden anne oğlu sosyal medya üzerinden beğeni butonu çöktü.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, 24 senedir MS hastalığıyla baş ediyor. Soyman, oğlum şu an Burdur'da oranın havası iyi geldi. Yardımcısı Bekir oğlumu Burdur'a götürdü. ifadelerini kullanırken oğlu rahat etsin diye ev yaptırdığını açıkladı.

safiye soyman oğlub harun

1999 yılından bu zamana kadar iş adamı Faik Öztürk ile hayatını bir arada yaşayan ünlü sanatçı Harun Akaröz'ün geleceğini garanti altına alacağının altını çizdi. Son albüm üzerinde Harun'u sevdiği şarkılar seslendirildi. Sanatçı arkadaşlarından izin isteyen Soyman, onların ücretsiz verdiğini açıkladı.

safiye ve oğlu

Bana bir şey olursa diye düşünmediğini belirten Soyman, çocuğumun yanında olayım diye hep dua etti. Onun her şeyi hazır. Onun geleceği garanti altına alınırken ne maddi ne de manevi ihtiyacı olmadığı söyledi.

Sevenleri tarafından oğlunu merak edenler olduğunu söyleyen Soyman, Harun'un son halini sosyal medya üzerinden paylaştı. ''Haruncuğumu oğlumu çok merak edenler var, soranlar var sağlık durumu hakkında. Hepinizden Allah razı olsun.' notuyla paylaşımda bulundu.

'CENNET GİBİ BİR YERDEYİZ'

Oğlunu gezdirdiğini söyleyen Soyman, oğluyla cennet gibi bir yerde olduğunu söyledi. Hepinize sevgiler, soranlara sağ olsunlar var olsunlar. Hepinizi öpüyorum ifadelerini kullandı.