Nükhet Duru’dan şaşırtan açıklama! Çocukları için yapmış..

Nükhet Duru’dan şaşırtan açıklama! Çocukları için yapmış..

Gökay Kalaycıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu 360 ​​derece programına konuk olarak katılan Nükhet Duru, çok küçük yaşta babasının isteğiyle evlatlık olarak verildiğini ve evlatlık gittiği evde de hizmetçi olarak çalıştığını söyledi. Özel hayatının bazı yönleri hakkında "Bunu söylemekten utanıyorum ama her iki evliliği de çocuklarım için seçtim" dedi.

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, Gökay Kalaycıoğlu'nun hazırlayı sunduğu 360 ​​derece adlı programa katıldı. Güçlü yorumu ve şarkılarıyla adından sürekli söz ettiren ünlü şarkıcı, özel hayatında yaptığı bazı itiraflar hakkında konuşulmaya başlandı.

Nükhet Duru

Çocuk yaşlarda babasının isteği üzerine bir başka aileye evlatlık olarak verildiğini, annesinin de lkendisini öldü olarak bildiğini abnlatan Nükhet Duru, düğününü yıllar önce çocuğun iyiliği için düzenlediğini cesurca itiraf etti.

"VERİLDİĞİM EVDE HİZMETÇİLİK YAPTIM"

Nükhet Duru

Küçük yaşlarda evlatlık verildiği evde nasıl yaşadığını anlşatan Nükhet Duru, "Gençken annemle babam boşandı, babamla yaşadım. Sonra beni evlatlık verdi ve 'Yapamam' dedi. Külkedisi hikayesini yaşadım ve gittiğim evde hizmetçi olarak çalıştım. Sonra annem aradı ama ona trafik kazası geçirdiğimi ve kazada öldüğümü söylemişler. Sonra aniden karşısına çıktığımda şok oldu.

"11 YAŞINDAN SONRA İNTİHAR ETMEK İSTEDİM"

Nükhet Duru

 Nükhet Duru, yaşadığı her olaydan bir ders çıkardığını söylüyor ve şöyle diyor: "Hayatın size sunduğu küçük oyunlar bunlar. Bunlar olmazsa böyle bir Nükhet olmaz. Böyle bir yetenek rahat bir ortamda ortaya çıkmaz. 11 yaşıma kadar çok rahattım. 11 yaşımdayken intihar etmek istedim ama başaramadım. Bu olmasaydı, bu hayata pençelerimi koyamazdım. Onları daha iyi günler olarak hatırlamayı seviyorum" dedi.

Kaynak:Gürses Gazetesi