Mustafa Sandal'ı küçümseyen Uzi'ye kapak gibi cevap! Ünlü isimler de destek çıktı!

Mustafa Sandal'ı küçümseyen Uzi'ye kapak gibi cevap! Ünlü isimler de destek çıktı!

Business Class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmayan Uziden Şok Sözler...Meğer nedeni başkaymış...

ORTALIK KARIŞTI! UZİ’DEN MUSTAFA SANDAL’A NE SÖZLER!

Ağrı konserini Business Uçuş yok diye iptal eden Uzi’den asıl meselenin bu olmadığı ile ilgili olarak bir paylaşım geldi. Uzi ekonomik uçuş bileti aldığını ancak konunun bundan ibaret olmadığını belirten bir yazıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Asıl sorunun Mustafa Sandal’dan sonra çıkmak olduğunu belirten Uzi bir çok takipçiden de ret oyu aldı.

uzı

Uzi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘

'Benim önüme Mustafa Sandal'ı çıkaramazsın hele hatır gönülle, aman adam yaşlı, aman şöyle böyle diyerek asla çıkaramazsın. Sene 2023, kimin ne iş yaptığı, kimin ne kadar dinlendiği ortada. Değerli Mustafa Sandal'ı konuşsaydınız neden bu devirde hala son sahneye çıkmak istiyor diye!' diye konuştu.

Tüm bunların akabinde Mustafa Sandal’dan Da Uziye yanıt gecikmedi. Bu yaptıklarını tasvip etmediğini ifade eden Sandal, açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Mustafa Sandal’ın sosyal medya paylaşımı yaparak Uzi için yazdığı yazı….

mustafa sandal

O YAZININ TAMAMI….

Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet 'hit' olmuş eserin olduğunda, Avrupa'da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz. Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın. Şöyle bir tweetlere baktım da cevap vermem gerek kalmamış, en iyi cevabı her zaman halk verir, vermiş de... Bu arada beni konser öncesi arasaydın, benden sonra çıkmana müsaade eder, destek olurdum. Genç yetenekler başımızın tacıdır. Alkışın ve ışığın bol olsun, kariyerinde başarılar dilerim.' cümlelerini kullanırken, 'Sanatçı sanatçıya nasıl saygı duyar? Sanatçı olmak nasıl bir şeydir?' sorusunun cevabını verdi.