Mükremin Gezgin yeni Tiktok ve Instagram adresi neresi?

Mükremin Gezgin yeni Tiktok ve Instagram adresi neresi?

Sosyal medyada uzun süredir hamilelik görüntüleri ile fenomen olan Mükremin Gezgin hakkında geçtiğimiz günlerde yapılan soruşturma sonrasında Tiktok ve Instagram kişinin hesabını kapattı. Peki Mükremin Gezgin yeni Tiktok ve Instagram adresi neresi?

Mükremin Gezgin yeni tiktok adresi, Mükremin Gezgin yeni instagram adresi son saatlerde kullanıcılar tarafından sık bir şekilde araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada hamile olduğu görüntüler ile gündeme sık sık gelen ve bir anda fenomen olan Mükremin Gezgin doğum görüntülerine dair bir hastane ile anlaştı. Hastanede hekimler ile birlikte çekilen doğum sonrası iddia edilen görüntüler sosyal medyada büyük yankı bulurken Savcılık harekete geçerek soruşturma başlattı.

Sosyal medyada uzun süredir hamilelik görüntüleri ile fenomen olan Mükremin Gezgin hakkında geçtiğimiz günlerde yapılan soruşturma sonrasında Tiktok ve Instagram kişinin hesabını kapattı.

Dünya genelinde TikTok uygulamasının duyurulması ve sık kullanılmaya başlaması ile birlikte ülkelerde aktif kullanıcı sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Mükremin Gezgin isimli şahıs ise son aylarda sosyal medya mecraları üzerinde gerçekleştirdiği yayın ve paylaşımları ile tepki topluyor. Mükremin Gezgin'in doğum paylaşımları ise bardağı taşıran son damla olarak gündeme düştü. Büyük olay yaratan o görüntüler sonrasında vatandaşlardan tepki gelirken Savcılık soruşturma başlattı.

TikTok'da 1 milyonu aşkın hesabı ve Instagram'da ise 200 bine ulaşan takipçi sayısı her geçen gün artarak devam eden Mükremin Gezgin'in iddialara göre popüler olmak amacı ile böyle bir süreç geçirdiği söyleniyor. En çok konuşulan konular arasında kendine yer bulan Mükremin Gezgin, hamile olduğunu söyleyerek takipçileri ile sık sık etkileşime geçiyor.

Takvimler 7 Haziran Salı gününü gösterirken ise Mükremin Gezgin'in kucakta bebek ile bir fotoğraf paylaşması ise sosyal medyadan büyük tepki topladı.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

8 Nisan 1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen Mükremin Gezgin'in TikTok platformunda toplam 37,4 milyon beğeni sayısı ve aktif 1,3 milyon takipçisi bulunmaktadır. 24 yaşında olduğu bilinen Mükremin Gezgin'in hamilelik süreci ise çok sık konuşuluyor.

MÜKREMİN GEZGİN YENİ TİKTOK ADRESİ

Kullanıcıların süreci merak ettiği Mükremin Gezgin'in kapatılan hesaplarının ardından yeni TikTok hesapları araştırılıyor. Mükremin Gezgin'in yeni TikTok adresi "mukremingezgin"

MÜKREMİN GEZGİN YENİ İNSTAGRAM ADRESİ

Yaşanan olaylar eşiğinde Instagram tarafından kapatılan Mükremin Gezgin'in yeni Instagram hesabı araştırılıyor. Kullanıcılar arama yaptıklarında kullanıcıyı bulamazken kişinin açılan hesapları belirli bir saat sonrasında hızlıca kapanmaktadır.