Kansere yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan'dan yeni haber! Lenflerim temiz, operasyona gireceğim!

Kansere yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan'dan yeni haber! Lenflerim temiz, operasyona gireceğim!

Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan geçtiğimiz hafta akciğerlerinde bir kitle tespit edildiğini açıklamıştı. Çağlayan, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar…

Hukuk fakültesi mezunu olan ancak kariyerini medya üzerine planlayan ve uzun süredir sektörde faaliyet gösteren ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Seneler önce ses yarışmalarında jüri üyeliği yaparak milyonlarca kişi tarafından tanınır hale gelen Çağlayan, son zamanlarda YouTube kanalı üzerinden yayınladığı programlar ile sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kanalında konuk ettiği ünlü isimler ile sohbetler eden ve onlara çarpıcı sorular sorarak bilinmeyenlerin ortaya çıkmasını sağlayan Armağan Çağlayan, geçtiğimiz hafta Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Çağlayan yapmış olduğu açıklamada akciğerlerinde bir kitle tespit edildiğini ve bu yüzden de bir tedavi sürecinin başlayacağını bildirdi. Bir süreliğine programlarına ara vermek durumunda olduğunu ifade eden Çağlayan, dün akşam Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayarak sağlık durumu için endişelenen yakınlarına ve takipçilerine bilgi verdi.

BİYOPSİ SONUCU ÇIKTI!

kansere-yakalandigini-aciklayan-armagan-caglayandan-yeni-haber-lenflerim-temiz-operasyona-g.png

Geçtiğimiz hafta Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yayınlayan ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, akciğerlerinde bir kitlenin tespit edildiğini belirterek sevenlerini üzmüştü. Bu süreçte yapılabilecek olan olumsuz ve yanlış haberlerin önüne geçebilmek amacı ile konuya ilişkin ara ara paylaşım yapıp sevenlerini bilgilendireceğini ifade eden Çağlayan, dün akşam bir paylaşım daha yaptı.

Cuma günü akciğerinde bulunan kitleden bir parça alındığını ve kitlenin lenflerine zarar verip vermediğini öğrenmek amacı ile testler yapıldığını ifade eden Armağan Çağlayan, sonuçların temiz çıktığını duyurdu.

ÇARŞAMBA GÜNÜ AMELİYAT OLACAK!

Aynı paylaşımında çarşamba günü ameliyat olacağını da açıklayan Armağan Çağlayan, ameliyatta kitlenin temizleneceğini belirtti. Çağlayan, kitlenin temizlenmesinin ardından nasıl bir tedaviye başvurulacağının ise genetik çalışmalar sonucunda belli olacağını ifade etti. Armağan Çağlayan’ın bu paylaşımına hem ünlü isimlerden hem de diğer sosyal medya kullanıcılarından destek mesajları yağdı.