Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Nişanlandı! Cedi Osman ve Ebru Şahin Nişanı Olaylı Geçti! Nişan Fotoğrafları Çok Konuşuldu!

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Nişanlandı! Cedi Osman ve Ebru Şahin Nişanı Olaylı Geçti! Nişan Fotoğrafları Çok Konuşuldu!

Bir dönem Hercai dizisinin başrolünde yer alan Ebru Şahin bu defa nişan fotoğrafları ile çok konuşuldu. Ekranların çok sevilen isimleri arasında yer alan Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman ile evliliğe bir adım daha attı. İşte çok konuşulan görüntüler...

Bir dönem ATV ekranlarında yer alan ve başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün yer aldığı dizi final yapmış ve final kararı tüm izleyenleri oldukça üzmüştü. Hercai'nin sevilen oyuncusu dizi ile birlikte büyük bir üne kavuşmuş hem yurt içi hem de yurt dışında büyük bir kitle elde etmişti. Dizi sonrası tatile çıkan Ebru Şahin yeni aşkı ile olay yaratmıştı.

Genç kızların sevgilisi basketbolcu Cedi Osman işle ilişkiye başlayan Ebru Şahin evliliğe bir adım daha yaklaştı. Nevşehir'de romantik bir evlenme teklifi alan Ebru Şahin evet yanıtını vermiş ve ikili düğün hazırlıklarına başlamıştı.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Nişanlandı!

ebru-sahin-ile-cedi-osman-nisanlandi-lxg6psbc.jpg

Başarılı basketbolcu Cedi Osman mutluluğu başarılı oyuncu Ebru Şahin'de buldu. Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman ile nişanlandı! Nişan fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Birbirlerine oldukça yakıştırılan ikili geçtiğimiz gün sevdikleri ile bir arada yaptıkları nişanla evliliğe doğru bir adım daha attı

Aile arasında yaptıkları mütevazi nişan görüntüleri ile gündeme gelen ikili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Başarılı basketbolcu Cedi Osman ve başarılı oyuncu Ebru Şahin'in sosyal medya hesapları üzerinden sevdikleri ve takipçileri ile yaptıkları o paylaşım çok konuşuldu.

''Biraz Olaylı Geçti''

Bir dönem Hercai dizisinin başrolünde yer alan Ebru Şahin bu defa nişan fotoğrafları ile çok konuşuldu. Ekranların çok sevilen isimleri arasında yer alan Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman ile evliliğe bir adım daha attı.

Sosyal medya hesaplarından nişan fotoğraflarını paylaşan ikiliden Ebru Şahin sevdiklerini ve takipçilerini güldüren bir not düştü. Nişan paylaşımlarının altına ''dün biraz olaylı geçti diyelim'' diyerek mutluluk dolu fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni alırken bu mütevazi nişan beraberinde ''düğün ne zaman'' sorularını getirdi. Düğün tarihleri ile ilgili net bir açıklama yapmayan ikilinin bu yaz evlenmesi bekleniyor.