Efsane dizilerde rol alan oyuncudan kötü haber geldi! 62 yaşında hapse giriyor: Nedeni herkesi şaşırttı

Efsane dizilerde rol alan oyuncudan kötü haber geldi! 62 yaşında hapse giriyor: Nedeni herkesi şaşırttı

Oyuncuya Hapis Yolu Gözüktü! Usta İsim 62 Yaşında Demir Parmaklıkları Gördü! Sadakatsiz dizisiyle bilinen Burak Sergen hapise mi girecek? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Burak Sergen, boşanmasının ardından yaşanan nafaka anlaşmazlıkları nedeniyle üç ay hapis cezasına çarptırıldı. Sadakatsiz dizisindeki karakteriyle büyük beğeni toplayan Sergen, eski eşi ve oğlu için Ulus'taki evini tahsis etmeyi kabul etmişti. Ancak nafaka ödemeleri konusunda anlaşmazlık yaşandı.

burak sergen

Burak Sergen Hapse Girecek mi?

2018 yılında meslektaşı Işıl Sergen ile anlaşmalı olarak boşanan ünlü oyuncu, boşanma sonrasında nafaka davası sürecinin oldukça zorlu geçtiğini açıkladı. Eski eşi ve çocuğu için eğitim ve diğer masraflar için nafaka tutarının artırılması gerektiğini belirten Sergen, anlaşmaya çalıştıklarını ancak çocuğun eğitimine ilişkin fikir ayrılıkları yaşandığını ifade etti.

Sergen, eşinin nafaka tutarını yükseltme talebini reddettiğini ve kendisine karşı 70 bin TL'lik yüksek bir nafaka talebiyle karşılaştığını dile getirdi. Ancak bu yüksek nafaka talebini ödeyemeyeceğini belirterek üzüntüsünü dile getirdi.

Nafaka anlaşmazlıklarının çözüme kavuşmaması ve ödeme güçlükleri nedeniyle Burak Sergen üç ay hapis cezasına çarptırıldı. Şu an itibarıyla Sergen, hapishane cezasının itiraz sürecini beklemektedir. Oyuncunun sevenleri ve meslektaşları ise ona destek olma ve adalete ulaşma konusunda duydukları umudu dile getirmektedir