Diva Bülent Ersoy'un şıklığı pahalıya mal oldu! Terzilerden biri, hastanelik oldu!

Diva Bülent Ersoy'un şıklığı pahalıya mal oldu! Terzilerden biri, hastanelik oldu!

Senelerdir müzik camiasının eşsiz seslerinden birisi olarak sahnelerde boy gösteren Diva lakaplı şarkıcı Bülent Ersoy, sahne kıyafeti için herkesi seferber etti. Terzilerden birisi hastanelik oldu.

Günümüzün hızla gelişen teknolojisi, sosyal medya uygulamalarının kullanımlarını da arttırdı. Bu durum insanların kolayca haberleşebilmeleri açısından olumlu değerlendirilirken uygulamaları aktif olarak kullanan kişilerin de kolay bir şekilde popülerlik kazanabilmelerine aracılık etti. Ancak her çabuk gelişimde olduğu gibi bu isimlerin unutulma hızı da aynı orantıda oldu.

Günümüzde ünlü olmak artık çok kolay bir hale gelmişken senelerdir sektörde bulunan sanatçıların önemi de daha çok ortaya çıkmaya başladı. Hızlı tüketim çağı birçok ismi ünlü edip aynı hızda unutulmalarını sağlarken usta sanatçıların değerlerinin de eşsiz olduğunu hatırlattı. Bu noktada yıllardır zirvede olan ve hem sesi hem seslendirdiği eserleri hem de sahne şovları ile öne çıkan isimlerden birisi de Diva lakaplı Bülent Ersoy oldu.

Uzun yıllardır sahnede olan ve mikrofon olmadan dahi sessini yüzlerce kişiye duyurabilecek bir yeteneğe sahip olan Diva Bülent Ersoy, yalnızca sanatçı yönü ile değil lüks yaşama olan düşkünlüğü ile de magazin gündeminin vazgeçilmez isimlerinden birisi haline dönüştü. Takılarının yanı sıra sahne kıyafetleri ile de adından söz ettiren Ersoy, geçtiğimiz günlerde şaşırtan bir olay ile daha gündeme geldi. Ersoy’un 24 saat içerisinde hazırlanan sahne kıyafeti, bir terzinin hastanelik olmasına sebep oldu.

24 SAAT İÇERİSİNDE YETİŞTİRDİLER!

diva-bulent-ersoyun-sikligi-pahaliya-mal-oldu-terzilerden-biri-hastanelik-oldu-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde sahne alacağı bir mekan için modacısı Semih Doğruer’den bir kıyafet tasarlamasını isteyen Bülent Ersoy, Doğruer’in 5 kişilik bir ekip ile hazırlıklara başlamasını sağladı. 24 saat içerisinde yetiştirilen sahne kıyafeti, terzilerden birisinin yoğunluktan ötürü fenalaşmasına sebep oldu. Terzi, apar topar hastaneye kaldırıldı.

2 BİN DOLARLIK BAHŞİŞ!

Geçtiğimiz haftalarda sahne aldığı bir mekanda başına gelen talihsiz bir olay sonucunda göğsü açılan Ersoy, bu sefer sahne kıyafetine çift dikiş attırdığını ifade etti. Ersoy’un yeni sahne kıyafetini hazırlayan 5 kişiye, 2 bin dolar bahşiş bıraktığı öğrenildi.