Acun Ilıcalı yeniden evleniyor! Doğum gününde büyük sürprizli teklif!

Acun Ilıcalı yeniden evleniyor! Doğum gününde büyük sürprizli teklif!

Televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlarken sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın sürpriz partisi gündeme geldi. Çifte kutlama olduğu iddiaları ortalıkta dolanırken Ilıcalı'nın evleneceği haberi geldi. İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra kısa süre aralığında Ayça Çağla Altunkaya ile beraber olması aldatma konusunu gündeme getirdi. Kendinden yaşça küçük olan Altunkaya'ya evlenme teklifi ettiği ortalığı karıştırdı.

Acun Ilıcalı'nın yeni yaşı için sürpriz düzenleyen Altunkaya'nın pozları sosyal medyayı salladı. "Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" notuyla kutlamayı bir kere daha tazeledi.

acun evleniyor

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ TEKLİF

Ilıcalı'nın sevgilisinin doğum günü kutlamasını paylaşan Altunkaya'nın parmağındaki yüzük dikkatleri çekti. Ünlü televizyoncunun evlilik teklifi ettiği iddiaları kuvvetlendi. Gelen haberler doğrultusunda çiftin bu sene evleneceği ve Ilıcalı'nın dördüncü kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor.