40 gün içinde kocasından boşanan Merve Boluğur, tası tarağı topladı! Acun Ilıcalı'nın teklifine “hayır” diyemedi!

40 gün içinde kocasından boşanan Merve Boluğur, tası tarağı topladı! Acun Ilıcalı'nın teklifine “hayır” diyemedi!

Son haftaların en çok konuşulan ünlülerinden olan Merve Boluğur ile ilgili çok konuşulacak olan bir iddia daha ortaya atıldı. Boluğur’un Acun Ilıcalı ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Seneler önce “Acemi Cadı” isimli fantastik gençlik dizisi ile ekranlara gelen ve sonrasında da hem güzelliği hem de yeteneği sayesinde yıldızı parlayan Merve Boluğur, “Küçük Sırlar” ve “Muhteşem Yüzyıl” projelerinde yer aldı. Kırmızı ruju ile objektiflere her daim cesur pozlar veren Boluğur, geçtiğimiz aylarda oyunculuğu bıraktığını ve yeni mesleğinin şarkıcılık olduğunu açıkladı. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Boluğur’un bu kararı, birçok kişi tarafından oldukça eleştirildi.

Şarkıcılık yapmaya başlayacağını açıkladıktan sonra büyük eleştirilere konu olan ilk şarkısını piyasaya süren Merve Boluğur, o esnada tanıştığı ve kısa süre içerisinde aşk yaşamaya başladığı DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Hızlı başlayan ve hızlı bir şekilde nikah masasına taşınan ilişki sansasyonel iddialar eşliğinde yaklaşık olarak 40 gün sonra boşanma ile sonuçlandı.

Geçtiğimiz ay henüz 40’ı çıkmış olan evliliğini tek celsede bitirmiş olan Merve Boluğur, magazin sayfalarından ve sosyal medyanın gündeminden düşmez oldu. Boşandıktan sonra yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam eden Boluğur, bu kez de bambaşka bir iddia ile gündeme geldi.

Kendine has tavrı ve güzelliği ile dikkat çeken Merve Boluğur’un medya patronu Acun Ilıcalı ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

SURVIVOR 2023 YOLCUSU!

40-gun-icinde-kocasindan-bosanan-merve-bolugur-tasi-taragi-topladi-acun-ilicalinin-teklifin.jpg

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam eden Merve Boluğur, boşanmanın hemen ardından iddialı pozlar paylaşmaya başladı. “Olmadı, yürütemedik” ifadelerini kullanarak boşanma haberlerini doğrulayan Boluğur herkesi şaşkına çevirirken yeni bir iddia ile gündeme geldi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Merve Boluğur’a ocak- şubat aylarında ekranlara geleceği tahmin edilen Survivor 2023 için Acun Ilıcalı’dan teklif gitti ve Boluğur bu teklifi kabul etti.

AÇIKLAMA GELMEDİ!

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Merve Boluğur, Survivor yarışmasına ilişkin ortaya atılan iddialara henüz bir karşılık vermedi.