Yapı Kredi'den son dakika kampanyası! Başvuruyu hemen yapanlar 300 TL kazanıyor!

Yapı Kredi'den son dakika kampanyası! Başvuruyu hemen yapanlar 300 TL kazanıyor!

Yapı Kredi bankalarından müşterilerine özel kampanyalar sunulurken mayıs ayına özel detaylar belli oldu. Başvuru yapan herkese 300 TL kazanma imkanı sunuldu. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanyanın tüm detayları haberimizde.

Mevcut müşterileri korumak ve yeni müşteri sayısını arttırmak için Yapı Kredi yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanyalar arasında avantajlarda kredi seçenekleri bulunurken farklı sektörlerde gerçekleştirilecek nakit destek belirtildi. Bahar mevsiminin habercisi olan mayıs ayıyla beraber müşterilerin yüzleri güldü. Yapı Kredi, Mayıs ayı kampanyasında 300 TL bonus kazanma fırsatı verildi.

yapı kredi

KAMPANYA AYRINTILARI

Mayıs ayıyla beraber kampanyalar sunulurken Yapı Kredi mobil uygulamasından müşteri olan kişilere özel ve Yapı Kredi'ye davet edenler her yeni müşteri için 50 TL puan kazanma fırsatı bulacak. Yapı Kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yaparsa en az bir faturanın otomatik talimatı verilmesiyle en az bir defa fatura ödemede 250 TL para puan kazanılır. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam eden kampanya için her iki tarafın kazanmasıyla imkan sunulurken kampanyaya dahil olmak için mobil uygulamadan aşamalar takip edilirken resmi internet sayfasından da katılım yapılır. 

Kaynak:Gürses Gazetesi