İş Bankası’ndan Yeni Yıla Özel 200.000 TL Nakit! Anında Yeni Yıl Kredisi Başvuruları Devam Ediyor

İş Bankası’ndan Yeni Yıla Özel 200.000 TL Nakit! Anında Yeni Yıl Kredisi Başvuruları Devam Ediyor

İş Bankası'nın müşteriye özel faiz oranlarıyla verilen Anında Yeni Yıl Kredisi kampanyasının detayları belli oldu...

Türkiye’nin en büyük ve köklü bankalarından Türkiye İş Bankası, müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetlerine devam ediyor. Tüketici kredilerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunan İş Bankası’nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Acil ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenler için 200 bin TL’ye kadar nakit desteği sunulacak. Müşteriye özel faiz oranlarıyla verilen Anında Yeni Yıl Kredisi kampanyasının detayları belli oldu. İş Bankası kurumsal web sitesi üzerinden yapılan duyuruda müşterilerin 7/24 nakit ihtiyacına anında çözüm sunuluyor.

İş Bankası Anında Yeni Yıl Kredisi Nedir?

Yıl boyunca müşterilerine en kaliteli bankacılık hizmetleri sunan İş Bankası’ndan ses getiren bir hamle daha geldi. İş Bankası kurumsal web sitesinde yapılan duyuruda acil nakit ihtiyacı olan banka müşterilerine özel 200 bin TL’ye kadar nakit desteği sunulacak. Anında Yeni Yıl Kredisi adıyla başlatılan kampanyaya başvuru süreci başladı. İhtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyen müşterilere özel faiz oranlarıyla sunulan Anında Yeni Yıl Kredisi’nde 200 bin TL limitli nakit çekimi yapılabiliyor.

İş Bankası Anında Yeni Yıl Kredisi Özellikleri

is-bankasindan-yeni-yila-ozel-200000-tl-nakit-aninda-yeni-yil-kredisi-basvurulari-devam-ediyor-2.jpg

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunan İş Bankası’nın kredi kampanyası büyük ilgi görüyor. İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyasında belirlenen faiz oranı kişiye özel olarak uygulanacak. Resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre 200 bin TL’ye kadar kredi çekiminde müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve kredi notu gibi bilgilere göre faiz oranı belirleniyor. Şubeye gitmeden acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere İş Bankası’nın yeni yıl kredisi büyük avantaj sağlıyor.

İş Bankası Yeni Yıl Kredisi Başvurusu

Şubeye gitmeden kredi çekmek isteyen İş Bankası müşterileri, İşCep mobil uygulaması, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden Anında Yeni Yıl Kredisine başvuru yapabiliyor. Kredi başvurusunun kısa sürede onaylanması halinde çekilen kredi tutarı İş Bankası’ndaki vadesiz hesaba anında aktarılıyor. Acil nakit ihtiyacını düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle karşılamak isteyenler İş Bankası’nın yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.