Ziraat Bankası'ndan yeni yıl harcamalarınıza özel 750 TL hediye!

Ziraat Bankası'ndan yeni yıl harcamalarınıza özel 750 TL hediye!

Yeni yıla girerken ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler için Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte 750 TL hediye edileceği öğrenildi.

Bankadan büyük kampanya! Ziraat Bankası tarafından yıl sonuna kadar devam eden kampanya ile birlikte yeni yıla ihtiyaçlarını karşılamak üzere alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için hediye lira verileceği öğrenildi.

Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve kimlerin verilecek olan hediye liradan faydalanabileceği gibi detaylar da merak konusu haline geldi.

ZİRAAT BANKASI 750 TL HEDİYE EDECEK!

Yeni yıl harcamalarına özel vatandaşlara kampanya kapsamında hediye lira verecek olan Ziraat Bankası yaptığı duyuruda müşterisi olan vatandaşların belirtilen numara göndereceği SMS sonucunda kolay bir şekilde başvuru yaparak toplamda 750 TL hediye lira kazanabileceği ifade edildi. Bunun için hem mobil hem de internet bankacılığı üzerinden de başvuruların yapılabileceği açıklandı.

Başvuru işlemleri onaylanan müşterilerin bu kapsamda Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 2 bin 500 TL'lik harcamalarında 250 TL, toplamda 750 TL hediye lira alabileceği ifade edildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yukarıda verilen kampanyaya katılarak toplamda 750 TL kazanmak isteyen kişilerin bu kapsamda bilmesi gereken detaylar şu şekilde verildi;

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır. Bankkart Liralar, kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 750 TL hediye lira kazanmak isteyen kişilerin Ziraat Mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapabileceği başvuruların yanı sıra YENIYIL yazıp 4757'ye SMS göndererek de katılım işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabilmektedir.