Bu kampanyayı kaçıran pişman olur! Onay mührü basıldı: Faizsiz 150 bin TL kredi verilecek

Bu kampanyayı kaçıran pişman olur! Onay mührü basıldı: Faizsiz 150 bin TL kredi verilecek

vatandaşlar için yeni düzenlemeler getirdi. Bakanlık bu konuda acil nakit ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi veriyor. Detaylar haberimizde..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir, ihtiyaç sahiplerine faizsiz devlet kredisi yardımı müjdesini verdi. İki yıl boyunca geri ödeme veya faiz ödememek büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 150 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Son dönemde doların değer kazanması enflasyonu da artırdı. Kalkınma geçim kaynaklarını iyileştirdikçe, insanlar düşük faizli krediye yöneldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir'den gelen yeni bir açıklama, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek bir haber getirdi. Devletin vatandaşlarına sağladığı 150.000 TL faizsiz kredi desteği ile iki yıl geri ödememek mümkün.

Faizsiz 150 bin TL kredi verilecek

Bakan Göktaş, finansman planının çok bakanlıklı bir girişim olduğunu ve projenin hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin bir umut ışığı olduğunu açıkladı. Kredi desteği 150 bine ulaşıyor ama geri ödeme iki yıl ertelenecek ve dört yıl sıfır faizle ödenecek. Bu kapsamda geri ödeme oranı aylık 3.125 TL olarak belirlenmiştir.

Nakit ihtiyacı olanlara kredi desteğinin detayları çok yakında kamuoyu ile paylaşılacaktır.