Almanya ve İngiltere'de çalışmak isteyenlere müjde! Bu işleri yapacak kişiler için başvurular açıldı

Almanya ve İngiltere'de çalışmak isteyenlere müjde! Bu işleri yapacak kişiler için başvurular açıldı

Yurt dışında çalışmak isteyen insanlara Almanya ve İngiltere müjdeli haberi verdi. Garson ve işçi alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde insanların yurt dışına gitme talepleri epey yükselmişken Almanya ve İngiltere ilanlarını yayımladı. Garson ve işçi alımı yapılacak! Peki başvuru nasıl yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALMANYA VE İNGİLTERE'YE PERSONEL ALIMI

İngiltere için boru tesisatçısı alım şartları şu şekilde; en az beş sene iş deneyimine sahip olmak, seviye 3 Çıraklık Mühendislik İnşaat Tesisi ve Sistemleri Kurulumu, Mühendislik İnşaat Tesisi ve Sistemleri Kurulumu, Borulama ya da ECITB Beceri Testi Alternatifi, CCNSG Güvenlik Pasaportu, güvenlik izni, çalışma seviyesinde İngilizce olması gerekiyor. Başvurular https://www.kariyer.net/is-ilani/enka-pipe-fitter-3522214 sitesi üzerinden yapılacak. Boru tesisatı sorumlusu için gerekli şartlar şu şekilde; en az 10 sene iş tecrübesi, Seviye 3 Çıraklık Mühendislik İnşaat Tesisi ve Sistemleri Kurulumu, Boru Tesisatı ILM Seviye 3 Ödülü, C&BE'ye kayıt ve 3 ay içinde tamamlamak, 

almanya ve ingiltere personel alımları

Nükleer Mühendislik İnşaat Denetçisi + LATS ya da SSSTS ya da IOSH Yönetim Güvenlik Sertifikaları, güvenlik izni olması gerekiyor. Başvurular https://www.kariyer.n et/is-ilani/enka-piping-working-chargehand-3522087 internet sitesinden yapılacak. Kaynak personeli alımı için gerekli şartlar şu şekilde; Kaynak Müheneisliği İnşaat Boru işlerinde seviye 3 diploma ya da Kaynak Mühendisliği Yapı Plakasında seviye 3 diplama ya da SCQF seviye 7'de kaynak mühendisliği inşaat boru işlerinde diploma ya da SCQF Seviye 7'de kaynak mühendisliği yapı plakası diploması, büyük ölçekli endüstriyel projelerde en az 5 sene deneyim, kaynak kodları özellikleri teknikleri hakkında bilgi, güvenlik izni şartları aranıyor. Başvurular https://www.kariyer.net/is-ilani/enka-welding-foreman-3522240 internet sitesi üzerinden yapılacak. Almanya garson alımı için gerekli şartlar şu şekilde; Hannover'da bulunan ÖzUrfa restoran için masa düzeninin hazırlanması, menü siparişlerinin alınması, yiyecek içecek sunumlarını sağlamak için hijyen kurallarına önem veren, ekip çalışmasına yatkın, misafirlere güler yüzlü davranan, turistik gastronomi alanında deneyimi olan, tercihen garsonluk deneyimi olan, en az A2 seviyesinde dil bilen, meslek liseleri ve meslek yüksekokullarında turizm ve otelcilik eğitimini tamamlayan personel alınacak. Konaklama ve yemek hizmeti de verilecek. Başvurular https://www.kariyer.n et/is-ilani/oz-urfa-restorant-garson-3525833 internet sitesi üzerinden yapılacak.