Edirne TED Koleji öğrencisi, Türkiye birincisi oldu!

Edirne TED Koleji öğrencisi, Türkiye birincisi oldu!

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye genelinde 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavının sonuçları belli oldu. Birincilerden birisi, Edirne’den çıktı.

12 Eylül Pazartesi günü başlamış olan 2022- 2023 eğitim öğretim yılı, bugün yarı yıl tatiline girdi. Sabah saatlerinde karnelerini alan binlerce ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisi, 15 tatilin başlamış olmasını sevinç ile karşıladı. Aynı zamanda öğretmenleri ve velileri de mutlu eden ara tatilin, 3 Şubat tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte sene sonunda ÖSYM tarafından düzenlenen lise ve üniversite sınavları için daha kapsamlı çalışma programları oluşturulurken geçtiğimiz haftalarda Türkiye genelinde 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavının sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Sınavda tam puan almayı başaran 8’inci sınıf öğrencilerinden birisinin Edirne’de okuduğu öğrenildi.

TAM PUAN ALDI!

Türkiye genelinde 6’ncı, 7’nci ve 8’inci düzeylerinde eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavının sonuçları açıklandı. Sınavda eğitim düzeylerine göre birden fazla birincinin olduğu belirtilirken 8’inci sınıf düzeyinde düzenlenen sınavda birinci olan bir öğrencinin Edirne’de yaşadığı öğrenildi.

Edirne TED Koleji’nde 8’inci sınıfta eğitim alan Furkan Kağan Özdemir isimli gencin, 2023 Okulistik LGS değerlendirme sınavında 500 tam puan aldığı ve böylelikle de Türkiye birincileri arasında yer aldığı belirtildi.

SINAVLARA GİRMEYE DEVAM EDECEK!

Türkiye genelinde eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen Okulustik Deneme Sınavı’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından 500 tam puan alarak 8’inci sınıf öğrencileri arasında birinci olmayı başaran Furkan Kağan Özdemir isimli öğrenci, büyük bir sevinç yaşadı. Hem kendisini hem ailesini hem de eğitim gördüğü okulun yönetimini ve öğretmenlerini gururlandıran Özdemir, birinciliğine ilişkin açıklama yaptı.

Elde ettiği başarıdan ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden 8’inci sınıf öğrencisi Furkan Kağan Özdemir isimli genç, asıl lise sınavına kadar bu tarz deneme sınavlarına girmeye devam edeceğini belirtti. Bu tarz sınavların kendisini geliştirmesine oldukça katkıda bulunduğunu belirten Özdemir, arkadaşları tarafından da tebrik edildi.